• Bună ziua și un an 2018 bun!  Mesaj concursuri 2018

  Prin acest mesaj,  Uniunea Internațională a Femeilor Române  (pentru femei, familiile și suporterii lor)  UNIFERO Inc., organizație non-profit cu sediul în Atlanta, Georgia, SUA,  vă anunță deschiderea pe 30 ianuarie 2018  a  Concursurilor anuale de Creație Literară si Arta Plastica pentru elevi - clasele 3-12 și pentru adulți, din cadrul celei de a XI-a Conferințe Internaționale a organizației, care se va desfășura între 12-15 iulie la Alba Iulia sub semnul Centenarului Marii Uniri si al apartenentei la filonul romanesc. Lucrările sunt acceptate până la data de 30 mai 2018 Vă încurajăm să difuzati informatiile si anunțați elevii dumneavoastră despre această oportunitate de a câștiga atât cunoștințe interesante cât și experiență și DIPLOME/premii prin concursurile despre care aveti informații în anexă. Regulile de participare trebuie urmate întocmai, pentru ca participanții să fie considerați spre jurizare. Așteptăm lucrări ale elevilor, dar și ale profesorilor sau ale altor adulți interesați, către care vă rugăm să diseminați aceste anunturi. Suntem convinși că, la fel ca și în ceilalți ani, vom fi mândri de rezultate. Amănunte și informații complete despre programul celei de a XI-a Conferinței Internaționale UNIFERFO Inc., module, teme, invitați speciali, spectacol de caritate, vizite de lucru, alte evenimente și informații complete legate de participare si rezultatele Concursurilor UNIFERO (Creație Literară și Artă Plastică pentru elevi și Creație Literară si Arta Plastica pentru adulți), veți găsi pe www.unifero.net, website-ul organizatiei, ca si pe facebook la UNIFERO, un acasa pentru femei...  

  Prof. Smaranda CAZAN-LIVESCUPreședinte și Fondator UNIFERO Inc.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 • Tel. 001/ 678 847 1313 (USA);Telefonul din Romania va fi afisat dupa data de 2 mai pe website-ul organizatiei

   

 • Cartile Madei CAZALI -  detalii gasiti la rubrica "Carti si scriitori UNIFERO"; link pentru comenzi : http://www.librariacoresi.ro/shop?&search=cazali
  "In Bucuresti atit la Gaudeamus cit si la Libraria Eminescu au fost lansate primele trei romane thrillers/politiste care imi apartin, dintr-o serie in colectia Diamant, editate de CORESI. Romanele sint usor de citit dar nu usoare, orice asemanare cu evenimente si personaje reale NU este intimplatoare cum nu este nimic din viata noastra; Basarabia, lagarul Traiskirchen si altele si altele, incitante la lectura. Sper ca toti cititorii sa le poarte in buzunarul inimii cum o fac aceia care deja le-au citit.
  Ele se numesc in ordinea aparitiei: destainuiri cu scoici si apa sarata, Timpuri...in goana si Cercul de Foc

2% din vinzari vor fi donate de subsemnata catre doua asociatii umanitare din Romania, "Codrin" si "Ingeri printre noi", asociatii care se ocupa de copii, tineri si adulti cu diferite probleme grave medicale"

 • Cuvânt despre Conferinta UNIFERO, Prof.Smaranda Cazan-Livescu, Presedinte si Fondator UNIFERO :

2017 Cuvânt despre Conferinta UNIFERO Piatra Neamț

 

 • Conferinta UNIFERO 2017 a fost arhivata. Toate articolele sunt disponibile la rubrica Arhiva din Meniul principal.

 In partea de jos a fiecarei pagini, aveti optiunea "Cautare pe site" ! Un mod simplu si rapid de a gasi articolul, persoana, evenimentul dorit !

 • Laura BRETAN