• S-au deschis concursurile UNIFERO 2017 !
  • Domnul Ovidiu Scridon, care ne-a insotit in Conferintele noastre, doneaza din CD - urile si cartile personale (urmeaza sa tipareasca a 2-a carte de poezie) pentru premiile UNIFERO.
  • Asteptam / speram sa fie cu noi in Spectacolul de caritate UNIFERO 2017, Laura BRETAN, Costel BUSUIOC, Mircea BELBE si nu in ultimul rand, Mihai TRAISTARIU.
  • UNIFERO Inc are cont pe Facebook ! Incepeti sa participati. Cereti acces ! Intrati si veti vedea ce usa am deschis ! Va asteptam cu drag. Gelu PINTEA din Oradea este "vinovatul". https://www.facebook.com/groups/488876847883540

  • UNIFERO editeaza cartea ORGANIZATII INTERNATIONALE NONGUVERNAMENTALE. Pentru includere in carte, contactati-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. & Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    . Volumul include organizatii  din Romania si dinafara tarii al caror obiect de activitate il formeaza analizarea, dezbaterea si suportul in eradicarea problemelor cu care se confrunta femeile din Romania si din orice alta zona a lumii, dar si promovarea femeii romane in special  si a femeii in general. Lucrarile, Cartea vor fi insotite, in anexa, de o scurta caseta de prezentare, sectiunea la care se inscrie, CV si o fotografie a autorului