• The 2017 Midterm UNIFERO Inc. International Conference & The World Romanian Council, Inc. (WRC), 11 – 16 January, 2018, Atlanta, Georgia, USA (Meniu principal : Actiuni)

  • Cartile Madei CAZALI -  detalii gasiti la rubrica "Carti si scriitori UNIFERO"; link pentru comenzi : http://www.librariacoresi.ro/shop?&search=cazali
    "In Bucuresti atit la Gaudeamus cit si la Libraria Eminescu au fost lansate primele trei romane thrillers/politiste care imi apartin, dintr-o serie in colectia Diamant, editate de CORESI. Romanele sint usor de citit dar nu usoare, orice asemanare cu evenimente si personaje reale NU este intimplatoare cum nu este nimic din viata noastra; Basarabia, lagarul Traiskirchen si altele si altele, incitante la lectura. Sper ca toti cititorii sa le poarte in buzunarul inimii cum o fac aceia care deja le-au citit.
    Ele se numesc in ordinea aparitiei: destainuiri cu scoici si apa sarata, Timpuri...in goana si Cercul de Foc

2% din vinzari vor fi donate de subsemnata catre doua asociatii umanitare din Romania, "Codrin" si "Ingeri printre noi", asociatii care se ocupa de copii, tineri si adulti cu diferite probleme grave medicale"  • Cuvânt despre Conferinta UNIFERO, Prof.Smaranda Cazan-Livescu, Presedinte si Fondator UNIFERO :

2017 Cuvânt despre Conferinta UNIFERO Piatra Neamț

 

  • Conferinta UNIFERO 2017 a fost arhivata. Toate articolele sunt disponibile la rubrica Arhiva din Meniul principal.

 In partea de jos a fiecarei pagini, aveti optiunea "Cautare pe site" ! Un mod simplu si rapid de a gasi articolul, persoana, evenimentul dorit !

  • Laura BRETAN