• Calendar UNIFERO, pe scurt:

  Jurnal/Calendar UNIFERO:

   1. Pe 5 septembrie UNIFERO a fost invitat sa participe la intrunirea Romania si Tinuturile Istorice in an centenar - Cultura, identitate, valori europene - la care particip impreuna cu un grup de membri UNIFERO (te rog vezi anexa)

   2. Pe 11 Septembrie, UNIFERO va tine o intalnire MEMENTO la Centrul European Cultural si de Tineret UNESCO din Bucuresti, in memoria celor care au murit/au fost raniti pe sept 11 in NY in turnurile gemene - Cuvintari, dialoguri, video clips si un spectacol - Invitati de la ambasade si consulate, din organizatii etnice.

   3. Pe data de 22 septembrie, Simpozionul UNIFERO 

  Prin Educatie - un NU clonarii de noi generatii de sarmani ai Romaniei si ai lumii"

  Evenimentul se va desfasura la Sc Gimnaziala Ferdinand I", o scoala altfel, din Bucuresti- 

   4. Interviu prof. Smaranda LIVESCU, Presedinte si Fondator, la Radio Romania International - 0rele 20-21:00 in emisiunea:"Asociatii Romanesti din lume"

   Si cel mai important: S-a decis ca a XII-a Conferinta Internationala UNIFERO (2019) sa se desfasoare in TARGOVISTE, data urmand sa fie anuntata in functie de anul scolar si examene. 

   Una din sectiuni va fi dedicata Manualelor scolare si curriculumul - cls. I-XII si programelor universitare

   Vor fi asteptati scriitori si editori de manuale, reprezentanti ai inspectoratelor scolare din tara si dinafara ei, profesori pentru toate nivelele. Participantii vor primi materiale , formulare si exemple de evaluare si manuale din USA si Anglia.