In actiunea care s-a derulat pentru sinistratii de la Siret -Prut, Minodora Topala, membra in Biroul Director al UNIFERO, ne informeaza:

Impreuna cu Dana Tomniuc din Dorohoi si copiii ei ,am fost la botezul "finului"Unifero, un copil deosebit intr-o familie nevoiasa care a venit pe lume a doua zi dupa dezastrul asupra satului.Il cheama Madalin -Cristian.Trusoul de botez a fost compus din camasute, pantalonasi, salopete, tricouri, treining, papuci, un costum pt iarna din fas, un premergator, vesela pentru servirea mesei, ciorapei, caciulite, o plapumioara , o paturica, si multe jucarii.

Am lasat si niste bani din partea noastra asa cum e datina pe aici.De asemenea pentru mama am luat un aranjament floral.

Slujba a avut loc la la biserica "SF.Dumitru" din sat. Dupa crestinarea micutului am facut o vizita si parintilor care in prezent locuiesc la o bunica in satul vecin.Ne-am aplecat sa putem intra in casa, unde era curat si cald.Aceasta fapta crestineasca sa aduca tuturor celor din Unifero bucuria pe care am vazut-o pe chipul parintilor si a pruncului.

Dumnezeu sa va binecuvanteze! ! Minodora Topala