DECLARATIE

  a Uniunii Internationale a Femeilor Romane,                           UNIFERO, Inc.    

Uniunea Internationala a Femeilor Romane, UNIFERO, Inc., organizatie umbrela nonguvernamentala si apolitica inregistrata in Statul Georgia, Statele Unite ale Americii, a luat cunostinta cu tristete de situatia nefericita in zona de conflict din Caucaz, la Marea Neagra.

In aceste zile de doliu in regiunea Georgiei, dar si in alte parti ale lumii, in care, ca in orice razboi, majoritatea mortilor sunt din randul barbatilor dar majoritatea suferintelor sunt in randul femeilor, UNIFERO isi exprima solidaritatea cu femeile si familiile acestora sacrificate in numele unor meschine interese geo-politice.

Membrii organizatiei UNIFERO, Inc. se adreseaza femeilor din Georgia si Osetia, ca si tuturor femeilor din lume, pentru a lua atitudine impotriva violarii drepturilor la pace si pentru o viata normala bazata pe siguranta zilei de maine, toleranta, cumpatare si buna intelegere.

UNIFERO acuza pe cei care au indraznit sa curme vieti, la virsta copilariei, tineretii sau intelepciunii, si cheama la unirea eforturilor umanitare pentru gasirea unor solutii rationale in vederea rezolvarii conflictelor.  

Opriti varsarea de sange!                               

Prof. Smaranda CAZAN-LIVESCU

Presedinte 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.