Intalnire Cotroceni

Pe data de 4 octombrie a.c., ca raspuns la invitatia doamnei Sandra PRALONG,  Consilier de Stat, Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor, prof. Smaranda LIVESCU, Presedinte  si Fondator UNIFERO Inc., a prezentat Conferinta a X-a aniversativa  a organizatiei, eveniment care s-a desfasurat in iulie la Piatra Neamt.

Prof. Smaranda LIVESCU  a prezentat de asemenea actiunile importante in desfasurare, dar si proiectele viitoare legate de urmatoarea Conferinta de la Alba Iulia,  crearea de Cluburi UNIFERO, parteneriate si actiuni educative si umanitare de sponsorare si sustinere a scolilor/centrelor pentru copii si tineri defavorizati, posibile datorita unor membri ai grupului UNIFERO din Bucuresti (sub conducerea Mariei PETRESCU, Secretar General III-Evenimente, asistata de Mioara VOICU si Doina TEGLAS).

A fost mentionat si proiectul Euroscola (Valenii de Munte) de care se ocupa Prof. Maria VISOSCHI, Secretar General I (Educatie).  

Doamna Consilier de Stat Sandra PRALONG, care urmareste si apreciaza de citiva ani modul in care UNIFERO Inc. isi indeplineste obiectivele si rezultatele obtinute atit in tara cit si inafara ei, a apreciat ca deosebite eforturile noastre.

Urarile de succes le transmitem mai departe drept incurajari si recunoastere venite din partea unei personalitati deosebite, model pentru noi prin sensibilitate, tinuta, demnitate, educatie si viziune in legatura cu romanii din afara tarii care iata, nu uita locurile de unde au plecat.

 

UNIFERO, felicitari!