O ALTĂ STARE, DE BINE, PENTRU FEMEI

www.unifero.net

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Duminică, 3 septembrie 2017, Uniunea Internațională a Femeilor Române, UNIFERO Inc, în calitate de invitat al Comunității turce din România, a participat la Festivalul Kurban Bayramı  2017, în Parcul Titan, ocazie cu care a adresat un mesaj de felicitare și solidaritate  cu toate comunitățile etnice din România:

„Întâlnirea cu dvs. îmi oferă plăcutul prilej de a adresa etnicilor turci, întregii comunități turce dar si altor etnii din România, cele mai calde urări de sănătate, prosperitate, bună înțelegere și succes în toate proiectele viitoare. O fac din partea mea personal dar și din partea Uniunii Internaționale a Femeilor Române, UNIFERO Inc. care reprezintă și susține interesele și problemele tuturor femeilor, familiilor și suporterilor lor, indiferent de grup etnic, religie și loc în care trăiesc.

Mulțumim pentru invitația adresată nouă de a fi parte din festivitățile legate de Kurban Bayramı - Sărbătoarea Sacrificiului - omagiu adus profetului Abraham şi credinţei dovedite prin acceptarea sacrificării fiul său Ismael, considerată una dintre cele mai importante sărbători din calendarul musulman, marcând totdată sfârşitul pelerinajului ritual comunitar la Mecca.

Considerăm că acesta este un moment în care ne putem bucura toți de diversitate, de tradițiile pe care etnicii turci trăitori în Romțnia le-au transmis din generație în generație, reprezentând și un prilej în plus de a afla mai multe despre istoria, religia și obiceiurile dumneavoastră.

Astfel, în societatea pașnică unită și solidară pe care ne-o dorim, Kurban Bayramı  este, pe lângă sărbătorile naționale, o ocazie de a ne  reaminti că trebuie să ne cunoaștem mai bine, să ne înțelegem, să colaborăm. Comunitatea turcă din România oferă un minunat exemplu de deschidere, de integrare într-o societate modernă bazata pe colaborare. De aceea, mulțumim tuturor si va felicităm pentru tot ceea ce realizati.

Fie ca și de această dată sărbătoarea pentru care ne aflăm astăzi aici să vă dea în continuare putere să fiți mai buni și mai generoși, să vă aducă multă  căldură în suflet și în case.  Din partea organizației UNIFERO,  cele mai frumoase gânduri și urări de belșug și împlinirea tuturor dorințelor.

„KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!”

Prezenți la eveniment, din partea UNIFERO, au fost: Președinte Smaranda Cazan-LIVESCU, Lucian LIVESCU (Relatii Publice), Magda si Nicolae MICLEA (membri), Maria PETRESCU, Secretar General III și D-na Mioara VOICU (membra Departament Cultura