COMUNICAT DONATIE ROBIN HOOD

 

Impreuna cu UNIFERO continuam sa scriem povesti cu suflet si sa indeplinim dorinte. Va multumesc pentru sustinerea in realizarea actiunii de astazi, prin care am adus un moment de bucurie copiilor din Centrul de plasament "Robin Hood". Am primit si rasplata: zambete, bucurie, imbratisari, multumiri. Multumesc pentru implicare si organizare echipei UNIFERO Inc: Dna. Smaranda CAZAN LIVESCU -Presedinte, Mioara Voicu -coordonator evenimente culturale, Dnei Doina Teglas - membru, DneDoina Barca -scriitor si Dnei Consilier Local Marioara Tecuceanu.

Trebuie sa mentionez aici si  voluntarii care au donat haine, rechizite, fructe, sucuri, dulciuri, jucarii, carti pentru dotarea bibliotecii si momente artistice: 
Flu-FluAura FlorisFloris ConstantinPotop CarmenMihailescu MihaelaMihailovici Virgil, solistii Ana Ciulpan si  MariaGrecu, dansatorilor Maria RaclaruAna Vasile
Panoiu Cosmin  MalinMoroinu DanielaNina FeraruBolocan CatiNeacsu ElenaBaboi DumitruPopa Mariana.
Multumesc Dnei 
Mihaela Ungureanu, Director DGASPC Sector 4, care a facut posibila aceasta intalnire dar si Dnei Elena Maria Ionita pentru ospitalitatea si caldura cu care ne-a primit.
Sufletul nostru este inca acolo, in mjlocul acelor copii frumosi, cu povesti diferite, dar fericiti ca au intalnit oameni noi, dispusi sa le indeplineasca o mica parte din visele lor.

Maria PETRESCU, Secretar General III – Evenimente, UNIFERO Inc.