Parteneriat  cu ASOCIAȚIA SIGURANȚA AUTO

 

UNIFERO Inc a încheiat, la începutul acestui an, un parteneriat cu Asociația Siguranța Auto,  parteneriat care are ca scop promovarea de  programe educative de prim ajutor, respectiv de siguranță rutieră în cadrul evenimentelor derulate împreună, atât pentru copii și elevii comunităților, cât și pentru adulți, atât  în comunitățile urbane, dar mai ales pentru cele rurale.

Asociaţia Siguranţa Auto este o organizaţie non guvernamentală de utilitate publică, specializată pe educaţia de siguranţă rutieră şi auto, respectiv prim ajutor care şi-a propus să reducă, prin educaţie, numărul accidentelor rutiere din societatea românească. Asociaţia beneficiază de sprijinul specialiştilor din varii domenii fiind în parteneriate diverse cu instituţiile de profil ale statului, cu alte instituţii, precum şi prin colaborarea cu construtorii auto, companii specializate şi instituţii de învăţământ şi cercetare din ţară şi străinătate. Eforturile organizaţiei au fost recunoscute de Comisia Europeană, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Guvernul României și nu numai.

În cadrul acțiunilor  de conștientizare a importanței educației, de la vârste timpurii, UNIFERO Inc va organiza, în cadrul acestui parteneriat,  sesiuni de informare – educare, în vederea extinderii primului ajutor în societatea civilă, care putea salva anual peste 100.000 de vieţi și  care s-ar adăuga eforturilor serviciilor medicale de urgenţă din spaţiul european precum și activități care au scopul de a deprinde, prin joc, minime reguli de circulaţie.

UNIFERO Inc susține educația , de la vârste timpurii!

                http://www.siguranta-auto.org.ro/