www.unifero.net

29 Ianuarie, 2018

Atlanta

 

Catre: Excelența Sa George-Cristian MAIOR

            Ambasador al României la Washington, DC, SUA

 

            Stimate domnule Ambasador George-Cristian MAIOR,

 

Bună ziua și un an 2018 cu liniște și realizările dorite pentru familia imediată, pentru românii din Diaspora Americană, pentru românii de pretutindeni și cei de acasă.

Va rugăm să primiți mulțumirile noastre pentru cuvântul adresat Conferinței Midterm UNIFERO Inc. desfășurată după cum știți între 11-16 Ianuarie la Atlanta, în Statul Georgia, eveniment care a fost și gazdă Conferinței de lucru a World Romaniei Council/Consiliul Mondial Roman (WRC/CMR).

Mesajul dumneavoastră a însemnat recunoașterea eforturilor noastre pentru crearea unui brand pozitiv românesc global, pentru unirea tuturor celor care își recunosc filonul românesc și se străduiesc să îl continue prin păstrarea tradițiilor, culturii și istoriei commune.

În acest sens, a XI-a Conferință Internațională a UNIFERO Inc. va avea loc între 12-15 iulie a.c. la Alba Iulia sub semnul celor mai importante evenimente din istoria care ne-a format ca neam și Țară iar acțiunile decise și stipulate în REZOLUȚIA de la Atlanta, reprezinta dorinta noastra de a susține drepturile femeilor, familiilor și suporterilor acestora oriunde se află traitori, drepturi nu doar la o viață decentă ci și la folosirea limbii pe care înaintașii noștri ne-au dăruit-o prin jertfe.

Încă odată vă mulțtumim pentru susținere și vă așteptăm la Alba Iulia.

 Cu urări de numai bine,

Prof. Smaranda CAZAN-LIVESCU Președinte și Fondator UNIFERO Inc.

Fulbright Scholar

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.      

678 847 1313