Conferinta Internationala UNIFERO 2014 - Concursurile pentru elevi

 

  Arta Plastica - Acuarela / desen color / grafica

 

 

 

Deschis elevilor din Romania si din alte tari

 

Tematica:

 

Clasele a III-a – a VIII-a

 

 

 

  1. Lumea in care traim si locul femeii – Desen compozitie /colaj (creion, culoare, fotografie) – diferite aspecte ale vietii cotidiene din Romania sau dinafara ei (folositi stiri de ex.). Participantul va alege mediul in care sa lucreze si va realiza un colaj de imagini reprezentativ pentru elegerea facuta. Nu alegeti scene din natura, anotimpuri, etc.

 

  1. Motive populare in covoarele romanesti sau din alta tara si realizatoarele lor (eventual). Creati un desen (creion colorat sau acuarela) care sa reprezinte un covor dintr-o zona a tarii. Anexati o scurta prezentare a zonei din care provine covorul, si ce reprezinta diferitele figuri geometrice (ex. pasari, soarele, brad, etc.). Anexati fotografie.

 

Reguli de participare :

 

  1. Toti elevii trebuie sa aleaga unul din subiectele de mai sus. Ei trebuie sa isi anunte participarea trimitind un mesaj la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. impreuna cu o fotografie a lucrarii, in anexa.

 

  1. Mesajul trebuie sa contina: Numele, virsta si clasa participantului, numele profesorului indrumator, adresele E-mail, numele scolii si localitatea.

 

  1. Lucrarile (Coala bloc desen) trebuie expediate pentru jurizare pina pe 20 iunie, 2014

Toate lucrarile participante vor fi prezentate in Expozitia al carei vernisaj va avea loc cu ocazia deschiderii oficiale a lucrarilor Conferintei internationale UNIFERO Inc., vineri, 8 august, ora 16:30 – 18:00. Vor fi atribuite Premii si Diplome pentru locurile I, II si III si trei mentiuni pentru fiecare din cele doua grupe de virsta (Pentru rezultate, verificati website-ul www.unifero.net pina la data de 8 august, 2014).

Diplomele si certificatele de participare vor fi trimise via Email in format PDF, intr-o luna de la data Conferintei pentru elevii cistigatori, participanti si pentru Profesorii indrumatori. Acestia
trebuie sa faca o preselectie riguroasa inainte de a trimite lucrarile catre jurizate.