Conferinta Internationala UNIFERO 2014 - Concursurile pentru elevi

 

Arta Plastica

 

Tematica :

 

Clasele a XIX-a – a XII-a

 

  1. Afis de prezentare a culturii romane inafara tarii (Poate fi al unui spectacol de folclor/ al unei expozitii / al unui itinerar turistic/ prezentare de carte scrisa de o autoare cu valoare internationala /a unei figuri memorabile feminine sau masculine – ex. Soprana A Gheorghiu, Eugen Ionesco sau Brancusi, etc.)

 

  1. Coperta unui disc de muzica usoara sau a unei carti de aventuri / politiste pe care ati dori sa le realizati. Anexati o scurta prezentare imaginara a cintecelor de pe CD sau a povestirii care se va regasi in carte (Personaj principal, o tinara sau adulta). Toate sa fie imaginate de voi nu deja publicate / tiparite.

 

Reguli de participare :

 

  1. Toti elevii trebuie sa aleaga unul din subiectele de mai sus. Ei trebuie sa isi anunte participarea trimitind un mesaj la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. impreuna cu o fotografie a lucrarii in anexa.

 

  1. Mesajul trebuie sa contina: Numele, virsta si clasa participantului, numele profesorului indrumator, adresele E-mail, numele scolii si localitatea.

 

  1. Lucrarile (Coala bloc desen) trebuie expediate pentru jurizare pina pe 20 iunie, 2014

 

 

cu mentiunea “Pentru Concursul International de Arta Pastica UNIFERO 2014”.

Toate lucrarile participante vor fi prezentate in Expozitia al carei vernisaj va avea loc cu ocazia deschiderii oficiale a lucrarilor Conferintei internationale UNIFERO Inc., vineri, 8 august, ora 16:30 – 18:00. Vor fi atribuite Premii si Diplome pentru locurile I, II si III si trei mentiuni pentru fiecare din cele doua grupe de virsta (Pentru rezultate, verificati website-ul www.unifero.net pina la data de 8 august, 2014). Diplomele si certificatele de participare vor fi trimise via Email in format PDF, intr-o luna de la data Conferintei atit pentru elevii cistigatori, participanti si pentru Profesorii indrumatori. Acestia trebuie sa faca o preselectie riguroasa inainte de a trimite lucrarile catre jurizate. Inscrierea / participarea este fara taxa.