A 8-a Conferinta Internationala a Uniunii Internationale a Femeilor Romane,

UNIFERO Inc
Craiova, ROMANIA, Europa
24 - 26 Iulie 2015

EDUCATIE GLOBALA INCLUSIVA

CONTRIBUTII ale Femeilor LA DEZVOLTAREA OMENIRII

prin

Branduri vechi si noi Romania

 

Intre 24 - 26 Iulie, 2015 se vor desfasura la Craiova lucrarile celei de a 8-a Conferinte Internationale a organizatiei non profit si non guvernamentale UNIFERO Inc. la care va asteptam sa va inscrieti cu lucrari legate de statutul femeii si drepturile ei in secolul 21, expozitii (de arta plastica, ziare, reviste carte, si colectii), prezentari de proiecte prin Postere (afise) dar si la o intilnire Salon de Creatie.

In cadrul modulelor / simpozioane se vor dezbate de asemenea teme legate de familia istorica, pastrarea culturii si limbii romane, dar si de responsabilitate duala, solutii impotriva violentei, a abuzului si abandonului parental; business pentru femei, prezentari proiecte antreprenoriale de succes; castigarea respectului ca femei in societate & familie, educatia ca exemplu al emanciparii (in istorie si astazi); contributia femeilor la dezvoltarea societatii; probleme cu care se confrunta inca femeile si familiile lor (mediu rural/urban); sanatate si persoane cu nevoi speciale (copii, tineret, adulti); proiecte educationale si medicale; probleme si preocupari ale tineretului (de la Bacalaureat la Inventii saloane internationale)

Tematica evenimentului asteptat si primit cu interes si apreciere in fiecare an, este o dovada a eforturilor noastre permanente in gasirea de noi posibilitati pentru imbunatatirea statutului femeilor si a familiilor acestora prin educatie, dezvoltarea cunostintelor de antreprenoriat/business, sanatate, cultura, si media.

Si in acest an Conferinta Internationala UNIFERO Inc. sustine si prezinta creatia feminina / dedicata genului frumos, initiind un concurs de creatie pentru adulti (informatii in anexele mesajului).

Evenimentul se adreseaza femeilor romane in special, indiferent unde se afla, dar si femeilor de alte nationalitati din toata lumea si suporterilor acestora.

Un modul aparte este dedicat si tineretului intre 18 -28 de ani pe care il incurajam sa participe activ la lucrari / dezbateri. Studentii au intrare libera.

Cu aceasta ocazie anuntam si deschiderea celor doua concursuri pentru elevii claselor III-XII (Informatii in anexele mesajului)

Asteptam din partea dumneavoastra pina la data de 30mai optiunile de participare la eveniment, precum si titlurile / subiectele lucrarilor, ale prezentarilor Power Point si Presentari Postere / Afise. Ele vor fi incluse in Programul tiparit al Conferintei iar Lucrarile vor fi cuprinse in Brosura UNIFERO 2012-2015 (vol. II).

Mai multe informatii in curind pe website-ul nostru www.unifero.net

 

Contact Presedinte : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
                               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contact Secretariat : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
                               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.