Concursul de Creatie Literara UNIFERO 2013 Eseu sau Articol

 

Deschis elevilor din Romania si din alte tari

 

Tematica :

 

Clasele III - VII

 

Copilaria mea – Asa am crescut. O intimplare importanta pentru mine.

 

Eseul / Articolul (max. doua pagini) sa fie scris in format Arial 12, fara text color.

 

Elevii vor trimite lucrarea prin E-mail in Anexa la mesajul in care isi anunta participarea in intervalul in 5 februarie - 20 aprilie 2013, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Anexa va contine si Caseta de prezentare (in romana si engleza): numele participantului, virsta, numele profesorului indrumator, adresele E-mail, numele scolii si localitatea

 

Clasele VIII – XII

 

Locul femeii in societatea de astazi : Drepturile ei in Romania, alte tari europene si din lume (India, tarile din Orientul Mijlociu, etc.) - Lucrare comparativa

 

Eseul /Articolul (max. doua pagini, in romana si/ sau in engleza) trebuie sa foloseasca format Arial 12, fara text color.

 

Lucrarea trebuie sa fie trimisa prin E-mail in Anexa la mesajul in care se anunta participarea.

 

Anexa va contine si Caseta de prezentare (in romana si engleza):

 

numele participantului si virsta, numele profesorului indrumator, adresele E-mail, numele scolii si localitatea.

 

Lucrarile trebuie trimise in intervalul in 5 februarie - 20 aprilie 2013, pe adresa smaranda_Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Vor fi atribuite Premii si Diplome pentru locurile I, II si III si trei mentiuni pentru fiecare din cele doua grupe de virsta. Toti elevii participanti vor primi Certificate de participare via Email in format PDF.

 

Profesorii indrumatori vor primi Certificate.