A XI-a Conferință Internațională UNIFERO Inc.

12-15 iulie 2018, Alba Iulia, ROMÂNIA

Concurs Creație Literară Adulți

(Fără taxă de participare la concurs)

 

Organizația  non-profit  și  non-guvernamentală   UNIFERO  Inc.  vă invită să participați la al  IV-lea  Concurs  anual  de  Creație  Literară  pentru  Adulți,  deschis între  30 ianuarie – 30 mai 2018,  din cadrul celei de a XI-a Conferințe Internaționale  UNIFERO  Inc., dedicată Marii UNIRI.
Se acordă Premii I, II, III și trei mențiuni.

Câștigătorilor aflați la Conferință li se vor înmâna Diplome și premii în obiecte

Tematica 
(la alegere):
1. Povestiri pentru copiii lumiiIstoria la FEMININ - Femei de excepție din România sau din altă țară,
cunoscute sau mai puțin cunoscute,  implicate în evenimente istorice  (ex. Ana Ipătescu, Jean d’Arc, Elena CUZA, Wu Ze Tian, singura împărăteasă în istoria Chinei, Clara Campoamor Rodriguez, luptătoare de frunte pentru drepturile femeilor în Spania, Leonilde Iotti din Italia, etc.).

Povestirea pentru copii va avea până în 3 (trei) pagini, cu paragrafe.

      Textul poate fi însoțit și de o pagină cu grafică/desen propriu ca ilustrație (extra pagină).
SAU
2. Pagini de Jurnal - Un eveniment istoric sau social în care a fost implicată o femeie și care a afectat viața locuitorilor/existența României/sau a omenirii  - 3 (trei) pagini.

Jurnalul va fi scris la persoana I;  se va menționa  Bibliografia în finalul povestirii (cel puțin 2 cărți și 2 website-uri/info de pe net).

Pentru oricare dintre cele două teme alese, Juriul va lua în considerare limbajul corect, stilul clar, lipsit de ambiguități, atractiv, original, creativitatea si personalitatea autorului.   

Regulament concurs:

 Lucrarea dactilografiată trebuie să aibă un Motto în colțul din dreapta sus pe prima pagină.

Un alt word doc trebuie să includă: Numele exact, profesia, adresa poștală, adresa de email, numărul de telefon, o fotografie inclusă în text, scurt CV literar, dacă există.

Se va folosi Times  New  Roman, mărime 12, distanța de 1.5 între rânduri.

 Fiecare participant va trimite lucrarea prin email în acest format (motto, etc.) la adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Data limită de trimitere: 30 mai 2018

Lucrările premiate vor fi tipărite în volumul „UNIFERO - Diamante Spirituale”

Premianții Concursurilor anterioare UNIFERO pot participa ca oaspeți de onoare cu lucrări pe una dintre cele două teme.