International Union of Romanian Women for Women Inc.

www.unifero.net

 „Cinstirea trecutului trebuie să fie un punct forte al culturii noastre naţionale”- acad. Ioan-Aurel Pop – istoric

UNIFERO Inc. - Concursul de Arta Plastica pentru elevi 2018   

Acuarela/desen color/grafica

Participarea este GRATUITĂ

 

Organizația non-profit și non-guvernamentală  UNIFERO Inc., vă invită să participați la  Concursul anual de Arta Plastica pentru elevi (deschis între 30 ianuarie - 30 mai), din cadrul celei de a XI-a Conferințe UNIFERO Inc. dedicata Marii UNIRI, si care se va desfășura între 

12-16 iulie 2018 la Alba Iulia, România

Se acordă Diplome pentru locurile I, II, III și trei mențiuni

Câștigătorilor aflați în sală li se vor înmâna și premii în obiecte

Profesorii îndrumători primesc Certificate de participare

 

 Tematica:

1. Clasele III-VI

·         UNIREA si simbolurile ei  sau Domnite si domnitori pentru UNIRE– Desen/ Poster (Creion color, acuarela sau tus si acuarela) insotit de explicatii (nume /i locul in care au trait

2. Clasele VII-IX

·         Cetati istorice din Romania si tinuturile limitrofe (Basarabia, Nordul Bucovinei si Tinutul Hertei/Valea Timocului) legate de Mica si Marea UNIRE  (Compozitie)

Desenul sa fie insotit de un paragraf explicativ - Numele cetatii, locul in care se afla, perioada cind a fost ridicata, domnitor in timpul caruia a fost realizat edificiul (Creion color, acuarela sau tus si acuarela)

3. Clasele X-XII

·         POSTER /compozitie - ROMANIA, Independenta, Mica si Marea UNIRE – Lucrarea sa fie insotita de un paragraf explicativ despre mediul folosit

 

Profesorii trebuie sa anunte participarea elevilor, trimitind un mesaj la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Mesajul trebuie sa aiba doua anexe: 

(Anexa 1) - lista (Toti elevii care intra in concurs) cu numele complet si clasa participantilor, titlul lucrarii, numele si adresa completa a scolii. Pentru participantii din strainatate, adresa postala (tara trebuie inclusa).

(Anexa 2) - numele, si clasa participantului, profesorul indrumator, adresele de

e-mail – profesor si elev

Lucrarile, pentru toate clasele, (Coala bloc desen) trebuiesc expediate de profesorul indrumator pentru jurizare pana la data de 30 mai plus listele elevi participanti tiparite (cum este indicat in Anexa 1) la adresa:

Dna Cazan Anca (Pentru Concurs UNIFERO 2018).

Str. Radu Boiangiu 27, sector 1 BUCURESTI, Romania

Juriul va anunta castigatorii pe www.unifero.net  la inceputul lunii iulie