www.unifero.net

A XII-a Conferință Internațională UNIFERO Inc.

19 - 21 iulie 2019, TÂRGOVIȘTE, ROMÂNIA

 

Concurs Creație Literară Adulți

 

Organizația  non-profit  și  non-guvernamentală   UNIFERO  Inc.  vă invită să participați la al  V-lea  Concurs  anual  de  Creație  Literară  pentru  Adulți,  din cadrul celei de a XII-a Conferințe Internaționale  UNIFERO  Inc.,  concurs deschis între  10 ianuarie – 10 iunie 2019.

Se acordă Premiile I, II, III și trei mențiuni. Câștigătorilor aflați la Conferință li se vor înmâna Diplome și premii în obiecte


Tematica 
(la alegere):

1.
Povestiri pentru copiii lumii - Femei /dascali/ creatori de excepție din România sau din altă țară, implicati în evolutia invatamantului si /sau in evenimente istorice  (ex. Regina Maria, Ana ASLAN, Jean d’Arc,  Maica Smara (Smaranda GHEORGHIU), Hilary CLINTON, Michelle OBAMA, Oprah WINFREY / Spiru HARET,  etc.).

Povestirea va avea până în 3 (trei) pagini, cu paragrafe. Textul poate fi însoțit și de o pagină cu grafică/desen propriu ca ilustrație (extra pagină).

2. 
Pagini de Jurnal - Un eveniment întâmplat în anii de școală / facultate care v-a afectat viața / O femeie dascăl și motivul pentru care vă amintiți de ea  3 (trei) pagini.

 

*      Pentru tema 1 - se va menționa  Bibliografia în finalul povestirii (cel puțin 2 cărți și 2 website-uri/info de pe net).

*      Pentru tema 2: Jurnalul va fi scris la persoana I; 

Pentru oricare dintre cele două teme alese, Juriul va lua în considerare limbajul corect, stilul clar, lipsit de ambiguități, atractiv, original, exprimând opinii personale.  

Regulament concurs:

·         Lucrarea dactilografiată (Times  New  Roman, mărime 12, distanța de 1.5 între rânduri)  trebuie să aibă un Motto în colțul din dreapta sus pe prima pagină.

·         Un alt word doc trebuie să includă: Numele exact, profesia, adresa poștală, adresa de email, numărul de telefon, o fotografie inclusă în text, scurt CV literar, dacă există.

 Fiecare participant va trimite lucrarea prin email ca anexa în acest format (motto, etc.) la adresele:

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Data limită de trimitere: 10 iunie 2019

Lucrările premiate vor fi tipărite în volumul „UNIFERO - Diamante Spirituale”.

Premianții Concursurilor anterioare pot participa ca oaspeți de onoare cu lucrări pe una dintre cele două teme.

Va asteptam!

 

Coordonatori Proiect:

Prof. Smaranda CAZAN-LIVESCU                                                       Director Prof. Violeta DASCALU

Presedinte si Fondator UNIFERO Inc.                                                     Director Prof. Maria VISOSCHI