www.unifero.net

 

A XII-a Conferință Internațională UNIFERO Inc.

19 - 21 iulie 2019, Targoviste, ROMÂNIA

“Prin Educaţie de Calitate - Progresul României şi al Lumii"

 

UNIFERO Concurs Artă Plastică 2019 Elevi

Organizația  non-profit  și  non-guvernamentală   UNIFERO  Inc.  vă invită să participați la al  XII-lea  Concurs International anual  de  Arta Plastica  din cadrul celei de a XII-a Conferințe Internaționale  UNIFERO  Inc.,  concurs deschis între  10 ianuarie – 10 iunie 2019.
Se acordă Premiile I, II, III și trei mențiuni. Câștigătorilor aflați la Conferință li se vor înmâna Diplome și premii în obiecte.

Grădiniță – Cls a III-a

Alegeti unul din cele trei proiecte:

1. Realizați macheta unei case și a curții ei dintr-un sat din România sau din altă țară

2.  Decupați din carton o siluetă de fată și una de băiat (marime: 30-35 mm) pe care să aplicați un colaj de material textil sau hârtie colorată pentru a realiza două costume populare românești sau din altă țară (Femeie/bărbat); Pe spatele cartonului, - cu majuscule,   numele elevului; clasa, nume școală și adresa complete; nume profesor, email, datele despre costume, materialele folosite - localitatea unde sunt purtate și părțile componente (de ex.: Localitate Liebling/Timiș, România; i.e. fotă, brâu, vestă etc.)

3. Portretul mamei – desen culoare

Profesorul îndrumător trebuie să trimită până la data de 10 iunie la adresele

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 2 anexe :

1- Fotografia machetei sau a portretului  sau a costumelor

2- Lista elevilor participanți, clasa, școala (adresa completă), numele lucrărilor, numele profesorului îndrumător – adresă email

Desenele (Nu machetele de case) vor fi trimise de profesori până la data de 10 iunie 2019 la adresa:

  Dna. Constanta DAVID, Str. Radu Boiangiu 30, sector 1 București, Romănia (Concurs Artă Plastică UNIFERO 2019) 

 

 

 

Cls. IV – VIII

TEME la alegere:

1.       Desenati măști populare reprezentative pentru diferite regiuni din România sau din alte

țări (Ex. China, Korea, Japonia, Italia, SUA, tari din Africa sau din America de Sud, etc.)

2.       Decupați din carton o siluetă de fată și una de băiat (marime: 30-35 mm) pe care să aplicați

Un colaj de material textil sau hârtie colorată pentru a realiza două costume populare românești sau din altă țară (Femeie/bărbat); Pe spatele cartonului, - cu majuscule,   numele elevului; clasa, nume școală și adresa complete; nume profesor, email, datele despre costume, materialele folosite - localitatea unde sunt purtate și părțile componente (de ex.: Localitate Liebling/Timiș, România; i.e. fotă, brâu, vestă etc.).

Pe spatele cartonului, - în majuscule, numele elevului; clasa, nume școală si adresa completă; nume profesor și email; date despre masca desenată - localitatea unde estet purtată și cu ce ocazie (de ex.: Localitate Liebling/Timis, România-de sărbătorile Crăciunului, etc.)

*      Profesorul indrumător trebuie să trimită in anexe prin email la adresele

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. următoarele:

1- Fotografiile măștilor realizate de elevi;

2 – Lista elevilor participanți, clasa, școala (adresa completă), numele lucrărilor și numele profesorului îndrumător plus adresa E-mail

Prin posta la adresa:

Dna. Constanta DAVID, Str. Radu Boiangiu 30, sector 1 Bucuresti, Romania (Pentru Concurs Arta Plastica UNIFERO 2019) 

 

 

Cls IX – XII

Alegeți una din cele două teme:

  1. Desenați măști populare reprezentative (femei/barbați) pentru diferite regiuni din România

sau din alte țări  (Ex. China, Korea, Japonia, Italia, SUA, tari din Africa sau din America de Sud, etc.) Menționați câteva date despre masca desenată: cu ce ocazie este folosită și localitate (de ex.: Liebling/Timiș, ROMÂNIA-de sarbatorile Craciunului; Coasta de Fildes - nunta, etc.)

 

  1. Desenati măști care să definească/ilustreze caracterul și calitățile (pozitive sau negative) ale

unor personaje feminine studiate  din literatura română sau universală. Explicați în legenda la lucrare ce reprezintă fiecare culoare folosită. De ex:  Lady Macbeth - fața ei poate fi impărțită în trei secțiuni. Pentru una din ele se pot folosi culorile roșu / negru pentru a ilustra dorința de crimă, etc…; Vitoria Lipan – culorile alb, bleu și verde…

*      Pe spatele lucrării, - în majuscule, numele elevului; clasa, nume școală și adresa completă; nume profesor și email;

*      Profesorul îndrumător trebuie să trimită prin email la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 2 anexe:

 

1- Fotografiile lucrarilor realizate de elevi;

2 – Lista elevilor participanti, clasa, școala (adresa completă), numele lucrărilor, numele profesorului îndrumător și adresa E-mail

 Lucrarile vor fi trimise la adresa: Dna.Constanța DAVID, Str. Radu Boiangiu 30, sector 1 București, ROMÂNIA (Menționați -Concurs ELEVI Artă Plastică UNIFERO 2019)

 

 

Participanții și câștigătorii concursului sunt așteptați la deschiderea oficiala din 19 iulie a celei de a XII-a Conferinte Internationale UNIFERO Inc., care se va desfășura între 19-22 iulie 2019 la TÂRGOVIȘTE, ROMÂNIA.

Cu acest prilej va avea loc vernisajul unei expozitii de grup. Detalii vor fi publicate pe Facebook UNIFERO si pe website-ul organizatiei la www.unifero.net

În fiecare an UNIFERO Inc. tipărește un Caiet Program sponsorat de firma REEA TÂRGU MUREȘ   în care sunt publicați participanții, premiile acordate și fotografii ale lucrărilor.