Noi, femeile, suntem peste jumatate din populatia planetei ca si a Romaniei.

Din pacate avem foarte putine reprezentante in sfera politicului, businessului si managementului de orice natura desi suntem implicate activ in societatea civila.  Consideram ca a fi in primul rand mame si sotii nu este mai prejos decat munca barbatilor, ci din contra. Avem dreptul la respect, la afirmare, la punerea in valoare a intregului nostru potential. Avem idei, sperante, bucurii, dureri, pe care adesea nu avem timpul si nici curajul sa le impartasim.

 

 Uniunea Internationala a Femeilor Romane, UNIFERO, va invita sa va alaturati demersului nostru de a arata lumii ca sintem creatoare si participante active de valoare la viata familiei, a societatii in care traim, a planetei.

 

 In martie 2007 s-a lansat  Uniunea Internationala a Femeilor Romane, UNIFERO, organizatie umbrela nonguvernamentala, non-profit, care actioneaza pentru sprijinirea femeilor din Romania, precum si a romancelor din alte tari, in diversele probleme cu care se confrunta (sociale, educationale, familiale, etc.). Acest demers absolut necesar a fost facut datorita multiplelor situatii dificile carora femeile romane, dar si femeile in general, indiferent de virsta, profesie, religie si rezidenta, trebuie sa le faca fata zilnic.

UNIFERO este inregistrata oficial in Atlanta, Georgia, SUA incepind cu data de 9 februarie 2007 si va activa prin reprezentantele sale teritoriale.