www.romanialibera.com

 

Comunicat de presa: Femeia romana in sec.XXI: traditie, continuitate, viziune"

 

(Material propus pentru publicare la data de: 7-04-2008)

Uniunea Internationala a Femeilor Romane, UNIFERO, organizatie umbrela nonguvernamentala non-profit, care actioneaza pentru sprijinirea femeilor din Romania, a romancelor din alte tari, dar si a femeilor in general (indiferent de virsta, profesie, religie si rezidenta) in diversele probleme cu care se confrunta zilnic (sociale, educationale, familiale, etc.), va invita la prima sa Conferinta care prin spectrul larg tematic va acoperi subiecte de mare interes pentru acest segment important al societatii actuale.

Conferinta se organizeaza in parteneriat cu Primaria Municipiului Vatra Dornei si cu organizatia nonguvernamentala “Sanse Egale pentru Femei” din Iasi. Deschiderea festiva va avea loc vineri 27 iunie 2008, ora 10, in Sala Oglinzilor a Palatului Municipal din Vatra Dornei.

In speranta ca va veti alatura demersului nostru de a arata lumii ca sintem creatoare si participante active de valoare la viata familiei, a societatii in care traim, a planetei, va asteptam sa fiti prezenti la aceasta intilnire la care deja s-au inscris atit femei cit si barbati din tara si din afara ei.

Pentru informatii complete despre acest eveniment, inscriere, cost si concursul de creatie adresat elevilor intre 6-18 ani, accesati website-ul nostru www.unifero.org


Prof. Smaranda CAZAN-LIVESCU
Fondator si Presedinte

Invatator Mariana Valentina GUSETU
Secretar General Adjunct


PO Box 3766 Lawrenceville Hwy., Lilburn, GA 30048, USA
Tel. 001/770-925-1871