www.ziarulfaclia.ro
( Mar 20, 2008 )

Uniunea Internationala a Femeilor din Romania - UNIFERO, in parteneriat cu Primaria municipiului Vatra Dornei si cu Fundatia "Sanse Egale pentru Femei" – Iasi organizeaza, cu ocazia primei conferinte internationale UNIFERO de la Vatra Dornei (26 – 29 iunie 2008), concursul de arta plastica, proza scurta si poezie cu tema "Mama".
Potrivit celor anuntate in Buletinul informativ "Voluntar", concursul se adreseaza tuturor elevilor din Romania si din diaspora romana si se organizeaza pe trei categorii de virsta: 6 – 10 ani, 10 – 14 ani si 14 – 18 ani.
La concursul de arta plastica, fiecare elev poate trimite maximum trei lucrari (ulei, grafica, acuarela sau guase), la dimensiunea 30x40 cm. Cele mai bune lucrari vor fi prezentate intr-o expozitie al carei vernisaj va avea loc in 28 iunie, la Casa de Cultura din Vatra Dornei. Dupa vernisaj, lucrarile vor fi vindute la licitatie, sumele obtinute revenind autorilor.
Pentru concursul de proza scurta (povestire/eseu) se primesc maximum trei texte de 2 – 10 pagini, de fiecare elev. Cit priveste concursul de poezie, fiecare elev poate participa cu trei poezii in limba romana.
Lucrarile trebuie trimise pina la data de
15 aprilie pe adresa: Dina Loghin, presedinta Fundatiei "Sanse Egale pentru Femei", str. Impacarii nr. 17, bl. 913, tr. 1, et. 1, ap. 3, Iasi, cod postal 700731, sau prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Juriile celor trei concursuri vor anunta cistigatorii pina la data de 30 aprilie. La recomandarea juriilor, cele mai bune lucrari vor fi editate intr-o brosura, care se va pune in vinzare cu ocazia conferintei UNIFERO. Premierea va avea loc la Casa de Cultura din Vatra Dornei, in 28 iunie. (M. T.)