skip to Main Content

Noi, femeile, suntem peste jumătate din populația planetei ca și a României.

Din pacate, avem foarte puține reprezentante în sfera politicului, businessului și managementului de orice natură deși suntem implicate activ în societatea civilă. Considerăm că a fi în primul rând mame și soții nu este mai prejos decât munca bărbaților, ci din contră. Avem dreptul la respect, la afirmare, la punerea în valoare a întregului nostru potențial. Avem idei, speranțe, bucurii, dureri, pe care adesea nu avem timpul și nici curajul să le împartășim.

 Uniunea Internațională a Femeilor Române, UNIFERO, vă invită să vă alăturați demersului nostru de a arăta lumii că suntem creatoare și participante active de valoare la viața familiei, a societății în care trăim, a planetei.

 În martie 2007 s-a lansat Uniunea Internațională a Femeilor Române, UNIFERO, organizație umbrelă nonguvernamentală, non-profit, care acționează pentru sprijinirea femeilor din România, precum și a româncelor din alte țări, în diversele probleme cu care se confruntă (sociale, educaționale, familiale, etc.). Acest demers absolut necesar a fost făcut datorită multiplelor situații dificile cărora femeile române, dar și femeile în general, indiferent de vârstă, profesie, religie și rezidență, trebuie să le facă față zilnic.

UNIFERO este înregistrată oficial în Atlanta, Georgia, SUA începând cu data de 9 februarie 2007 și va activa prin reprezentanțele sale teritoriale.

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”10″ background_color=”#fef1df” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”#e75809″ counter_label=”Vizitatori la articol” today_cnt_label=”Vizitatori azi” global_cnt_label=”Total:” border_color=”#e49932″ border_style=”double” padding=”5″ width=”250″ global=”true” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]