skip to Main Content

Timișoara – Anunț Conferința 2014

A 7-a Conferinta Internationala a UNIFERO Inc

Timisoara, ROMANIA, Europa

8-10 August 2014

Va anuntam ca intre 8-10 August, 2014 se vor desfasura lucrarile si simpozioanele din cadrul celei de a 7-a Conferinte Internationale a organizatiei nonprofit si non guvernamentale a UNIFERO la care va asteptam sa va inscrieti cu lucrari, expozitii (de arta plastica, ziare, reviste carte, si colectii).

Tematica evenimentului
asteptat si primit cu interes si apreciere este o continuare a eforturilor noastre permanente pentru imbunatatirea statutului femeilor si a familiilor acestora prin educatie, dezvoltarea cunostintelor de antreprenoriat/business, sanatate, cultura, si media. In cadrul modulelor / simpozioane se vor dezbate de asemenea teme legate de familia istorica, pastrarea culturii si limbii, dar si de responsabilitate duala, solutii impotriva violentei, a abuzului si abandonului parental.

Aceste subiecte se adreseaza femeilor romane in special, indiferent unde se afla, dar si femeilor de alte nationalitati din toata lumea.

Un modul aparte este dedicat tineretului intre 18 -28 de ani
pe care il incurajam sa participe activ la lucrari/dezbateri. Studentii au intrare libera.

S-au deschis si in acest an cele doua concursuri pentru elevii claselor III-XII (Informatii in anexele mesajului)

Asteptam pina la data de 30 mai titlurile/subiectele lucrarilor, ale prezentarilor Power Point si optiunile de participare la eveniment din partea dumneavoastra. Ele vor fi incluse in Programul tiparit al Conferintei iar Lucrarile vor fi cuprinse in Brosura UNIFERO 2012-2014 (vol. II).

Mai multe informatii in curind pe website-ul nostru www.unifero.net

Presedinte : Smaranda_livescu@yahoo.com
Presidentunifero14@gmail.com