skip to Main Content

Viena – Concurs de artă plastică 2013


Concursul de Arta Plastica
: acuarela / desen color / grafica

Deschis elevilor din Romania si din alte tari

Tematica:

Clasele III-VII
Culorile anotimpurilorparticipantul va alege un anotimp sau va realiza un colaj de imagini ale mai multor anotimpuri. Clasele VIII-XII
Monumente / Constructii/Locuri importante din tara mea – lucrarea sa surprinda imagini semnificative din locul unde traiesc autorii lucrarilor sau constructii / locuri importante din Romania (Palatul Peles, Bisericile de lemn de la complexul Birsana, Cazinoul din Constanta, etc.) si sa fie insotite de

* Fotografie a locului

* Informatii despre locul respectiv (de ex: casa bunicilor, istoric si data ridicarii, materiale, architect sau constructor)

Toti elevii trebuie sa isi anunte participarea trimitind un mesaj la adresa smaranda_livescu@yahoo.com

Mesajul trebuie sa contina: Numele, virsta si clasa participantului, numele profesorului indrumator, adresele E-mail, numele scolii si localitatea.

Lucrarile (Coala bloc desen) trebuie expediate pentru jurizare pina in 20 aprilie a.c. la adresa:

Cristian Munteanu (MSC) str.Calinului nr 19, sect.2, Bucuresti, cu mentiunea “Pentru Concurs Arta Pastica UNIFERO 2013”.

Toate lucrarile participante vor fi prezentate in Expozitia al carei vernisaj va avea loc cu ocazia deschiderii oficiale a lucrarilor Conferintei internationale UNIFERO Inc., vineri, 10 mai a.c., ora 16:30 – 18:00.

Vor fi atribuite Premii si Diplome pentru locurile I, II si III si trei mentiuni pentru fiecare din cele doua grupe de virsta (Pentru rezultate, verificati website-ul www.unifero.net pina la data de 5 mai)

Diplomele si certificatele de participare vor fi trimise si via Email in format PDF, intr-o luna de la data Conferintei.

Profesorii indrumatori vor primi Certificate.