skip to Main Content

Anunt a XIV-a Conferință internațională UNIFERO

Comunicat de Presa

 

„Uniunea Internațională a Femeilor Române, UNIFERO Inc.”, organizație non-profit și non-guvernamentală, înregistrată in anul 2007 în Atlanta, Statul Georgia, USA, anunța  organizarea celei de-a XIV-a Conferință internațională in perioada 28-31 iulie 2021, la Hotel Silva din Bușteni.
Conferința va putea fi urmărită si online.

Tematica acestei editii: Impactul pandemiei asupra vieții in toate aspectele ei, relații interumane, educație – dinamica sociala – economie – sanatate fizica si psihica; lumea noastra in olimpiada sociala si a educației; experiențe din Romania si diaspora.

Cu acest prilej se va desfășura si un spectacol de caritate in beneficiul elevilor merituosi si al celor cu probleme de sanatate, vor fi onorati castigatorii concursurilor de creație literară si arta plastica – elevi si adulți, va avea loc cea de-a doua ediție a Târgului internațional de carte si reviste UNIFERO, vor fi lansate cărți, se vor vernisa expoziții.

Modulele si atelierele acestei editii vor aborda subiecte care vizează tematica anunțată.
O mențiune specială o dedicam  atelierului de  prim-ajutor in situații de risc , așa cum este si pandemia cu care ne confruntăm de un an si jumătate
Programul opțional cuprinde concursurile de gastronomie „Iron Chef”, canto, dans, recitaluri, iar in ultima zi vizite de informare la obiective turistice din zona Bușteni.

Și-au anunțat participarea doamne, dar si domni, elevi si studenți din peste 10 tari de pe 3 continente, si înscrierile continuă.

Pentru informatii si inscrieriworldprofm14@gmail.commariavisoschi@gmail.com,
tel.+40 725 62 60 44.
prof. Smaranda CAZAN-LIVESCU, Presedinte si Fondator UNIFERO Inc.

Va rugam trimiteti acest mesaj mai departe