skip to Main Content

Iași – Competiție culinară

Competitie “The Iron Chef” / Bucatarul de Fier
din cadrul Conferintei Internationale

UNIFERO editia a 4-a


Data : sambata 25 iunie
Ora : 12:30 -14:30
Locatie : se va anunta

Participanti: Fiind un concurs dedicat dexteritatii culinare, oricine (femei si barbati) poate participa. Intre concurenti se vor afla si membri ai UNIFERO. Restaurantele, pensiunile, cofetariile/patiseriile pot trimite cati reprezentanti doresc.

Reguli de concurs :

  • Participantii vor pregati in fata celor prezenti un fel de mancare ( Portii : 10-15 persoane).
  • Se aduc ingredientele semipreparate pentru a fi finalizate in 25-30 de minute cel mult. (Ex. Daca pregatim o reteta de salata de cartofi specifica locului, aducem cartofii fierti, cojiti, sa spunem oua fierte si cojite, castraveti murati, etc. Se face pregatirea salatei si se orneaza la fata locului). Se aduc si ustensilele necesare.
  • Participantii vor aduce tiparita reteta felului cu care intra in concurs (poate fi o reteta de familie transmisa de generatii).
  • Juriul va degusta preparatele si va stabili castigatorii.
  • Felurile pregatite vor fi apoi servite celor prezenti. Se va decide un premiu al publicului.


Cu noi se va afla si Televiziunea Romana.

Castigatorii vor fi recunoscuti prin premii si Diplome UNIFERO. Participantii vor primi certificate de participare la acest Concurs International si premii in concordanta cu dexteritatea aratata. Toti participantii pot fi castigatori !

Va asteptam sa fiti cu noi in competitia deprinderilor gastronomice, unde sa invatam ce este hrana sanatoasa, traditionala sau din diverse alte culturi .

Pentru informatii in plus sunati la: 0721654117 si vizitati website-ul nostru la www.unifero.org